Web Analytics Made Easy - Statcounter

با شکست مقابل سویا، فصل 2019/20 برای رم به پایان رسید.

پائولو فونسکا پس از شکست 2-0 آاس رم مقابل سویا در مرحله یک هشتم نهایی لیگ اروپا 2019/20 گفتگویی با خبرنگاران داشت.

پائولو فونسکا در مصاحبه با اسکای گفت:

بسیار ناراحت هستم اما باید بگویم لایق این نتیجه بودیم. سویا به وضوح تیم برتر زمین بود و باید این موضوع را بپذیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرکاری می توانستیم انجام دادیم اما رقابت با تیمی که در این مقطع، بهتر از ما بازی می کند، دشوار بود. اکنون راحت ترین کار، بهانه آوردن است.

مسئولیت این شکست با من است اما باید با این واقعیت کنار بیاییم که سویا تیم برتر زمین بود. رم با سیستم 3-4-2-1 اخیرا نتایج خوبی گرفته بود و با این سیستم، تقریبا همه بازی های خود در سری آ را بردیم؛ بنابراین دلیلی نداشت که با سیستم دیگری به زمین برویم. باید انتخاب هایی انجام می دادم اما امروز دلیل شکست رم، انتخاب سیستم نبود. اگر برای این بازی، سیستم را عوض می کردیم، نمی توانستیم به تعادل لازم برسیم. اگر قرار بود دوباره مقابل سویا قرار بگیریم، دوباره همین انتخاب ها را انجام می دادم.

پذیرش این باخت سخت است اما باید قبول کنیم که مقابل تیمی که بسیار بهتر ظاهر شد، شکست خوردیم. سویا در این لحظه از رم قوی تر است. اکنون زمان مناسبی برای ارزیابی فصل رم نیست و باید اجازه بدهیم کمی زمان بگذرد اما در کل فصل را برای رم مثبت ارزیابی می کنم. نباید دلسرد شویم چون آینده خوبی در انتظار رم است.

همچنین بخوانید: سویا 2-0 آاس رم؛ قدرت نمایی متخصص لیگ اروپا خلاصه بازی سویا 2-0 آاس رم (لیگ اروپا - 2019/20) لیگ اروپا | برنامه کامل مرحله یک چهارم نهایی تا فینال در فصل 2019/20 جولین لوپتگی: سویا با شایستگی رم را شکست داد؛ هرگاه اور بانگا روی فرم باشد، سویا روی فرم است

منبع: طرفداری

کلیدواژه: لیگ اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۷۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان دانشگاه کمبریج، دانشگاه اکسفورد و کل تک در آمریکا مشغول توسعه روشی نوین به نام «واکسن شناسی پیشگیرانه»( proactive vaccinology) هستند که هدف آن آموزش سیستم ایمنی بدن برای شناسایی ویروس های مختلف کرونا است.

این واکسن از آنتی ژن هایی استفاده می کند که در ۸ ویروس کرونای مختلف از جمله ویروسی در خفاش ها وجود دارد. آنتی ژن ماده ای است که واکنش ایمنی در بدن را آغاز می کند.

چنین روندی به سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا بخش هایی از آنتی ژن ها را جستجو کند که در ویروس های مختلف، از جمله مواردی که در واکسن وجود ندارد، مشترک است. به عنوان مثال واکسن ویروسSars-CoV-۱ که به همه گیری سارس در ۲۰۰۳ میلادی منجر شد را در بر نمی گیرد.

به طور معمول واکسن ها، مانند نمونه هایی که برای مقابله با کووید۱۹ به کار گرفته شدند، از یک آنتی ژن برای آموزش سیستم ایمنی استفاده می کنند تا ویروس های خاص و جداگانه را هدف بگیرند.

روری هیلز محقق فارغ التحصیل دانشکده داروسازی کمبریج و مولف ارشد پژوهش در این باره می گوید: تمرکز ما توسعه واکسنی است که در مقابل پاندمی ویروس کرونای آینده از انسان ها دفاع کند. باید آن را حتی قبل از آغاز همه گیری آماده کنیم. ما واکسنی ابداع کردیم که در مقابل طیف وسیعی از ویروس های کرونا از جمله نمونه هایی که هنوز ناشناخته هستند، محافظت ایجاد می کند.

نتایج این پژوهش در ژورنال نانوتکنولوژی منتشر شده است.

مارک هاوارث از دانشگاه کمبریج و مولف ارشد تحقیق می گوید: ما نباید منتظر ظهور ویروس کرونای جدید بمانیم. به دانش کافی درباره ویروس های کرونا و واکنش های سیستم ایمنی به آنها دست یافته ایم و اکنون می توانیم واکسن هایی بسازیم که در مقابل شاخه های ناشناخته ویروس کرونا از انسان ها محافظت می کند.

تحقیق نشان داده واکسن جدید که Quartet Nanocage نام گرفته واکنش ایمنی وسیعی در موش ها از جمله حیواناتی که در مقابل Sars-CoV-۲ ایمن شده بودند، ایجاد می کند.

طبق این پژوهش طراحی واکسن ساده تر از نمونه های توسعه یافته است و ا حتمالا در توسعه واکسن هایی برای دیگر مشکلات سلامتی نیز کاربرد دارد. این تحقیق در اوایل ۲۰۲۵ میلادی وارد مرحله یکم آزمایش بالینی می شود.

کد خبر 6099037 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • شوک به کشتی جهان؛ مثبت شدن تست دوپینگ بروکس و بازگشت دیوید تیلور؟
  • ایران عملکرد جنگ‌افزارهایش را مقابل سلاح‌های آمریکایی ارزیابی می‌کند!
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • قطر پاسخ حماس به طرح پیشنهادی آتش بس را مثبت ارزیابی کرد
  • دروسی: مقابل یووه خوب بازی کردیم/ مصدومیت دیبالا جدی نیست
  • اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • نمایش «وضوح ناقص» در خانه عکاسان جوان
  • اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • تغییرات در کندو؛ رویس می‌رود، کلوپ می‌آید؟
  • ارزیابی سرمربی شهرداری گرگان از دو برد اخیر در ایران و غرب آسیا